Advertisement

Süleyman Soylu Sedat Peker - SOYLU SEDAT PEKER'İ KURTARDI ALBAYRAK ÇILDIRDI - YouTube : İddianı, iftiranı her şeyi açığa çıkması için yargıya taşıyorum.

Süleyman Soylu Sedat Peker - SOYLU SEDAT PEKER'İ KURTARDI ALBAYRAK ÇILDIRDI - YouTube : İddianı, iftiranı her şeyi açığa çıkması için yargıya taşıyorum.. Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Soylu'nun kendisine koruma polisi verdiğini belirterek, sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? ifadelerini kullandı. Bugün size 'temiz süleyman'ı anlatacağım. Sosyal medya hesaplarim facebook.com/sedatpeker twitter.com/sedat_peker youtube.com/sedatpekerreis. Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı son videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında çeşitli iddialar ortaya attı.

İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Süleyman soylu tarafından hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesabından yeni bir video yayımladı. Aylardır bu senaryonun bu noktaya. Sosyal medyadan sedat peker'le ilgili bir açıklama yayınlayan süleyman soylu, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum.

Bakan Soylu: "Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde ...
Bakan Soylu: "Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde ... from foto.haberler.com
İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in iddialarının ardından, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in suçlamalarının ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan da açıklama geldi. Bugün size temiz süleyman'ı anlatacağım sözlerinin ardından şu iddialarda bulundu Sedat peker, dördüncü videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldı. Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Ondan önce de organize suç örgütü demişti. Soylu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'na yüklendi. Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok, orayı berat yönetiyor, her şeyi o sedat peker'in akrabası, bir cenazedeyiz, yollamış, aynı yerden sinyaller var.

Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok, orayı berat yönetiyor, her şeyi o sedat peker'in akrabası, bir cenazedeyiz, yollamış, aynı yerden sinyaller var.

Soylu şu ifadeleri kullandı, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. Sosyal medya hesaplarim facebook.com/sedatpeker twitter.com/sedat_peker youtube.com/sedatpekerreis. Ben tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in iddialarının ardından, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Koruma polisimi sen vermedin mi? Soylu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'na yüklendi. Euro 2021 türkiye milli takımı ideal ilk 11'i 84. Twitter hesabından bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Bir tweett atmış bana 'pislik mafya' demiş. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği. İddianı, iftiranı her şeyi açığa çıkması için yargıya taşıyorum.

Aylardır bu senaryonun bu noktaya. Varis baba (küçük) sedat peker'i anlatıyor. Organize suç örgütü yöneticisi olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisiyle ilgili olarak, ben onu. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği. Peker'in cesaret aldığı isimlerin kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan ve ahmet davutoğlu gibi isimler olduğunu belirten bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum.

Demet Akalın'dan Sedat Peker'e övgü dolu sözler
Demet Akalın'dan Sedat Peker'e övgü dolu sözler from i.medyatava.com
Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Bakan soylu açıklamasında, kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği müptezel operasyon elemanına sesleniyorum. Peker'e cevap veren soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum dedi, peker'in iddialarını yargıya taşıyacağını söyledi. Sosyal medya hesaplarim facebook.com/sedatpeker twitter.com/sedat_peker youtube.com/sedatpekerreis. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon!#sedatpeker #süleymansoylu #raconherkese merhaba dostlar ben heros,20 yaşındayım ve ilköğretim matematik. Soylu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'na yüklendi. Euro 2021 türkiye milli takımı ideal ilk 11'i 84. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya yönelik bir dizi iddiada bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi;

Süleyman soylu hakkında konuşan peker çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Aylardır bu senaryonun bu noktaya. Ben tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in kendisini hedef alan sözlerine cevap verdi. Soylu şu ifadeleri kullandı, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisi hakkındaki ifadelerine sert sözlerle karşılık verdi. İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. Twitter hesabından bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Peker'in açıklamalarına bakan soylu'dan jet cevap geldi. Süleyman soylu hakkında konuşan peker çok konuşulacak iddialarda bulundu. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok insanın canını acıttı. Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş sedat peker, sosyal medya hesabından yayınladığı yeni video ile i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef alan iddialarda ve suçlamalarda chp ankara milletvekili yıldırım kaya: Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in suçlamalarının ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan da açıklama geldi.

Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Soylu şu ifadeleri kullandı, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in iddialarının ardından, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum.

Alaattin Çakıcı da sahneye çıktı: Sedat Peker'e Süleyman ...
Alaattin Çakıcı da sahneye çıktı: Sedat Peker'e Süleyman ... from www.gercekhaberci.com
Peker'in cesaret aldığı isimlerin kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan ve ahmet davutoğlu gibi isimler olduğunu belirten bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Bakan soylu açıklamasında, kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği müptezel operasyon elemanına sesleniyorum. Bugün size temiz süleyman'ı anlatacağım sözlerinin ardından şu iddialarda bulundu Sedat peker, dördüncü videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldı. Koruma polisimi sen vermedin mi? Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldı. Ondan önce de organize suç örgütü demişti. Peker, hakkında dosya hazırlandığı bilgisini kendisine bir cenazede süleyman soylu'nun verdiğini söylerken, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? diye konuştu.

Peker'in iddialarını yargıya taşıyacağını söyleyen soylu, şu ifadeleri kullandı:

Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Sosyal medyadan sedat peker'le ilgili bir açıklama yayınlayan süleyman soylu, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in kendisini hedef alan sözlerine cevap verdi. Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama metni yayınlayan bakan soylu, sedat peker için kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği müptezel. İddianı, iftiranı her şeyi açığa çıkması için yargıya taşıyorum. İçişleri bakanı süleyman soylu da sedat peker'in söylediklerine twitter'dan bir açıklamayla yanıt verdi. Sedat peker'in bu iddialarına süleyman soylu da sosyal medyadan cevap verdi. Suç örgütü lideri sedat peker'in yayınladığı son videoda hedef aldığı i̇çişleri bakanlığı süleyman soylu, konuya ilişkin bir açıklama yayınladı. Organize suç örgütü yöneticisi olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisiyle ilgili olarak, ben onu. Süleyman soylu tarafından hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesabından yeni bir video yayımladı. 'hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi'.

Posting Komentar

0 Komentar